GASTOUDER WORDEN: IETS VOOR U ?

U denkt erover om gastouder te worden via gastouderbureau Loky? Het is belangrijk één en ander goed te overwegen, voordat u besluit om gastouder te worden. Er kunnen veel redenen zijn om gastouder te worden:

  1. Ik vind het leuk voor mijn dochtertje van twee jaar als ze een speelkameraadje zou hebben.
  2. Mijn kinderen zijn nu in de basisschoolleeftijd en ik wil graag thuis blijven om er voor hen te zijn. Ik vind het leuk om voor nog een kleintje te zorgen overdag.
  3. Ik heb jaren als groepsleidster gewerkt, heb zelf geen kinderen, maar ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan.
  4. Ik wil graag thuis werken, eigen baas zijn; het liefst werk ik met kinderen en mijn eigen kinderen zijn volwassen.

Wij hopen dat u na het lezen van deze informatie een beeld heeft van wat er zoal bij komt kijken als u gastouder wordt. Misschien roept het vragen bij u op. In een gesprek bij u thuis nemen wij rustig de tijd om deze te beantwoorden en u een aantal vragen te stellen. Deze informatie-uitwisseling is van belang om beiden weloverwogen te kunnen besluiten of u als gastouder bij ons ingeschreven wilt en kunt worden. Wij hopen op een plezierige samenwerking met u.

Mocht u vragen hebben of iets willen bespreken, neem dan gerust contact op met Kyra van Kessel, bereikbaar op telefoonnummer 0229-505063 of 06-38744732

Voor meer informatie kijkt u verder op onze site of stuurt u een mail naar info@loky.nl

Hoe kom je in het LRK te staan ?

  • Aanmelding LRK ?
    Welke documenten moet een gastouder hebben om in aanmerking te komen voor registratie in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) ?  Geldig identiteitsbewijs voorzien van BSN. Originele Verklaring Omtrent Gedrag gastouder en huisgenoten van 18 jaar en ouder (bij opvang in de woning van de gastouder). Met deze VOG’s moet u...
    lees meer